Prezentare Xerox WorkCentre 3345DNI

Echipamentul multifunctional Xerox® WorkCentre™ 3345 Productivitate superioara integrata si fiabilitate ridicata

Caracteristici si specificatii pe scurt:
- format A4
- tehnlogie - LaserJet
- conexiune USB, retea sau WiFi
- printare fata-verso (duplex automat)
- scanare automata fata-verso (duplex-automat)
- cartus de mare capacitate, pana la 15.000 de pagini printate la o acoperire standard de 5%
- greutate imprimanta - 19kg
- lungime 368mm / latime 368mm / inaltime 468mm


WorkCentre® 3345 este conceput pentru a spori productivitatea prin conectivitate simpla, fiabilitate neintrerupta si caracteristici revolutionare.

Performanta remarcabila Puterea de procesare considerabila (1GHz) si memoria standard mare (1,5 GB) reduc timpul de imprimare a primei pagini si fac posibile viteze de pana la 40 ppm A4.

Rezistenta garantata Volumul lunar de pana la 80.000 de pagini inseamna ca echipamentul face fata mediilor de imprimare exigente.

Totul printr-o simpla atingere Interfata cu ecran tactil color extins la 4,3 inchi a echipamentului WorkCentre 3345 ridica simplitatea utilizarii directe la un nou nivel.

Oriunde, oricand, oricum Scanarea catre adrese de e-mail sau scanarea catre si imprimarea de la o memorie USB se pot face direct de la echipament. Urmand cativa pasi simpli, puteti chiar imprima direct din cloud.

Mai multe documente imprimate, operare indelungata Alimentarea standard de 300 coli (tava de 250 de coli si tava manuala de 50 de coli) permit imprimare prelungita, neintrerupta.

Conexiuni wireless suprinzatoare Conectivitatea Wi-Fi interna este o dotare standard, oferind mobilitate nelimitata si libertatea de a amplasa imprimanta sau echipamentul multifunctional exact acolo unde aveti nevoie. Asistentul de instalare Wi-Fi si Wi-Fi Print Setup (WPS) securizeaza si simplifica procesul de conectare. Iar Wi-Fi Direct face posibila conectarea directa si sigura a dispozitivelor mobile.

Mobilitate crescuta Datorita compatibilitatii cu Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug in for Android™ si Mopria®, puteti imprima e-mailuri, fotografii si documente importante de pe o gama larga de dispozitive mobile. Fara intarzieri si setari complicate.

Securitate si control sporite Cititoarele optionale de carduri USB va permit sa sporiti securitatea la locul de munca si sa controlati costurile prin integrarea cu numeroase solutii de autentificare si imprimare de tip pull-print.

Administrare simpla Cu Xerox® CentreWare® Internet Services, administrarea de la distanta a dispozitivului este posibila chiar din browserul computerului.

Eficienta avantajoasa Cartusele de imprimare de mare capacitate (8.500/15.000 pagini) reduc costul total de intretinere a echipamentului si trebuie inlocuite mai rar.

Buy now